Om MVPs

MVPs kroner fodboldens bedste spillere og viser, hvilke spillere, der er mest værdifulde lige nu i Superligaen og alle de større europæiske fodboldligaer. Vil du opleve, hvordan vi måler spillerne i real-time på fodboldbanen? Så hent vores app og spil med på MVPs.

Sådan beregner vi en spillers værdi

Alle aktioner på banen indsamles - dvs. alle driblinger, tacklinger, skud på mål, afleveringer osv. Vi indsamler vores fodbolddata fra alle de store ligaer i samarbejde med de officielle internationale dataleverandører. Derefter beregner og tildeler MVPs point til hver spiller. Det hele foregår i real-time, mens kampene spilles. Når en kamp er slut, beregnes hver spillers værdi ved hjælp af MVPs pointsystem. Værdien beregnes efter følgende simple formel:

Point fra alle kampe de seneste 30 dage / Spilleminutter X 93.

Med andre ord beregner vi hvor mange point spilleren i gennemsnit scorer i minuttet. Herefter multiplicerer vi med 93 spilleminutter, som er den gennemsnitlige varighed af en almindelig fodboldkamp inklusiv tillægstid. Formlen er således udtryk for, hvor meget værdi hver spiller lige nu skaber i en hel kamp. Dermed kan alle spilleres værdi sammenlignes, uanset hvor mange spilleminutter, de har haft. Dog skal de mindst have haft 90 spilleminutter de seneste 30 dage for at komme med på MVP-listen.

Vil du opleve pointtildelingen i real-time, og vil du spille med, mens du ser kampen på tv? Så hent vores app!


Spil med live på alle de store ligaer

Hent MVPs til din smartphone og få en fed oplevelse, når du ser fodbold. Spil med live når FCK, Manchester United, FC Barcelona, PSG, Juventus, Bayern München og alle de andre store hold i Europa, dyster imod hinanden. MVPs er et live fantasy fodbold spil, hvor du skal forudsige, hvilke spillere som klarer sig bedst under en fodboldkamp. Det hele foregår i real-time, mens kampene spilles!


Vi har aktuelle kampe hver uge

Vi opdaterer løbende. Så snart at der lægges nye kampe på forsiden, kan du oprette dine Teams. Det sker oftest 1-2 uger før kampstart og ca. 1 time før kampstart kender du startopstillingerne. Det er derfor en god idé at redigere dit Team i de sidste minutter før kampstart, så du kan nå at udskifte spillere, som ikke starter inde. Vinderen er det Team, som har opnået flest point iflg. MVPs pointsystem. Registrering af de enkelte events i kampen indsamles og valideres af en række eksterne og uafhængige internationale dataleverandører. Med MVPs på din smartphone kan du optimere din live fodboldoplevelse. Afgør Cristiano Ronaldo kampen med et tørt hug eller afdribler Eden Hazard sin direkte modstander? Det er op til dig at gætte spillernes aktioner og optimere dit Teams pointhøst, så du kan ende øverst i stillingen.

Forøg dine vinderchancer - udnyt MVPs 4 vindertips

1. Download vores app til Android eller iPhone, og slå push-notifikationer til.

2. Opret dit Team øjeblikkeligt efter der er lagt nye kampe på, så du kan nå at vælge dine favoritspillere, inden de reserveres til andre Teams.

3. Spil med så tit du kan, og se kampene live så øges dine vinderchancer.

4. Du skal være oppe på mærkerne, så du får foretaget de rigtige udskiftninger under kampen. Erfaringer viser at brugere som udskifter live, oftest ender højere i stillingen.
Download vores app og se, hvordan vi måler spillernes performance i realtime, mens de spiller. Vær samtidig med i Danmarks bedste fodbold-spil.
Forudsig de 4 bedste spillere på banen, og udskift dine spillere, mens kampen spilles. Spil gratis eller sats 100 kr. og scor puljen.
Hent MVPs til din mobil og spil med!